måndag 8 augusti 2011

Färdig!

IBS är halvbra att ha ibland, eller hur man ska säga. När jag har en mage som är lagom kass. Så där så man inte orkar göra nåt, men inte sover bort hela dagen heller. En sån dag när man bara är tvungen att inse att "ja, jag får inte så mycket gjort idag annat än att kuta på toan och att vila mellan varven".

Too much information? Tough luck, säger jag. IBS är ett sattyg, men det har tvingat mig till att ibland bara inse att livet inte alltid är som man vill. "If life gives you lemons - make lemonade". Så, idag har jag suttit och tittat på teve och stickat - när jag inte suttit på toan.

Och när man sitter och "latar sig" hela dagen får man mycket stickat. Den här Peekaboo Sweater som var så infernaliskt svår att komma igång med är nu klar. Jag har provat den, men den ska blötas (med nåt som luktar gott, för fy hundan vad det luktar peka av råsilkegarn .... ) och sträckas så att kanterna inte krullar sig. Jag valde att virka en kant i mörkgrått garn för att ge den en mer "färdig" touch och jag är rätt nöjd..


Maken tog bilden trots att det inte är läge att fota just nu. Sent på kvällen och min mage är som en ballong. Jag brukar säga att jag känner mig som en zeppelinare när jag har problem med magen och det är precis sån jag känt mig idag. Eller en michelingubbe kanske? Eller spärrballong. Take your pick....

4 kommentarer:

Pixi sa...

Jättesnygg! DEN måste du översätta helt klart,vill oxå haaaa..Ja boleron inte IBS det har jag oxå tillräckligt av!!=)

Ingaredstoka sa...

Så snygg den är! Trist med IBS men när man kan få gjort så fina saker samtidigt är det ju lite tur i oturen... ;)
Ursnygg än en gång!
KRam

Carola sa...

Tack, tjejer. Nä, IBS kan man vara utan och min har varit lite jobbig till och ifrån hela sensommaren, men men, det är som ni säger. Får man lite stickat så överlever man.

Pixi - jadå, visst kan jag översätta den. Den är inte så svår att göra även om det krånglade för mig i början.

Cecilia sa...

Jättefin! Trist med IBSen men som du sa kom det i alla fall något gott ur det hela!

Profillänk på Facebook