lördag 16 juli 2011

Utflykt med Flinka Fingrar!

Jag är med i ett stickcafé som heter Flinka Fingrar. Vi träffas en eller ett par gånger i veckan och stickar och spinner eller bara fikar tillsammans. Ett underbart gäng som jag lärt känna för ungefär ett år sedan. Idag var vi hos Systrarna på Solhjulet och myste.


Utanför cafét stod denna helikopter. Jag vet inte om det gick att åka med den där eller inte, men det var rätt häftigt att se en helikopter på så nära håll. Kan jag inte påstå att jag har gjort förut. Kunde ha varit skoj att få flyga med, men det var rätt så dyrt ...

Systrarna på Solhjulet säljer en del av mitt handfärgade garn och Iréne hade lagt upp det så snyggt. Och där fanns så mycket annat fint. Tavlor, sjalar, ljus, tvålar, smycken och annat mysigt.


Miljön på Solhjulet är så gammaldags och mysig och härlig. En underbar liten oas i sommarvärmen.


Det var vernissage också. Jag föll pladask för den härliga bilden på fåren som kurar ihop sig mot vinterkyla och snö.

Älgar är inte vackra tycker jag. Ett djur som i mina ögon är ganska klumpigt och oskönt men den här tavlan är så vacker och stämningsfull.


Dessa fina vättar och troll har min väninna Pixi tovat. Visst är dom söta?! De hamnar också på Solhjulet så småningom. Idag visade hon bara upp dem för Irene som verkar gilla dem lika mycket som jag :D


Fikapaus i solskenet. Gott! Päroncidern är ljuvlig. Men söt ... Gott för getingarna ... suck.


Tina och hennes pojke, samt Elisabeth skymtar i bakgrunden. De är också med i Flinka Fingrar. (Ja, inte Tinas son då. Han följde bara med för att han måste. Fast han gillade gungorna, och att tungan blev blå av rulltårtan med blåbärssylt ;)

Pixi med virkväskan i högsta hugg. Vi hade en såååå mysig dag med besök på Erikshjälpen bland annat - där hittade jag topsband i ull att spinna från :)


Grisarna har det ungefär så bra som man KAN ha det som gris, eller vad säger ni? Söta är dom i alla fall där dom ligger och mår gott.

2 kommentarer:

Pixi sa...

HAHA!! Fotade du så mycket!! Du måste gjort det i smyg, för det såg inte jag,hehe.. e man med lr e man med?!! Tack för idag ,det var jättemysigt o så trevligt att träffa o umgås med dem andra med!kram =)

Carola sa...

Har man med kameran får man försöka komma ihåg att använda den vet du? Det är så ofta som jag glömmer den!

Jag har haft en underbar dag, jag också. Tack för att du kom och hämtade mig. Kram, kram.

Profillänk på Facebook