söndag 17 juli 2011

Spinna och tvinna så rocken glöder

Fortfarande Tour de Fleece, ett tag till. Jag har inte varit på hugget de senaste två dagarna och har därmed inte spunnit jättemycket, och dessa tre spolar har jag kämpat med i flera dagar. Närmare en vecka tror jag, men å andra sidan är det över 400 gram och åtskilliga meter tråd som producerats. Det ska bli intressant att luska ut hur många meter det är när jag har tvinnat färdigt.

På bilden ovan ser ni mina "crazy scraps" som blir till garnet "Mardi Gras" eller "Clown Barf"  - jag har inte bestämt mig än :D. Det är första gången jag tvinnar vanligt 3-trådigt. Förut har jag kedjetvinnat för att bibehålla färgövergångarna. Så dock inte denna gång.

Så här såg början ut. Tveksam är jag fortfarande, men nu har jag tvinnat hela spolen och nystat upp den första också så det får bli så här .... Galet med vansinniga färger. Ska bli spännande att se uppstickat så småningom ...

Färdigt nystan och jag har börjat tvinna spole nummer två ... jag har att göra några timmar innan det är helt klart :D

2 kommentarer:

Pixi sa...

Jättefint Carola, du är så duktig och snart ett riktigt proffs på deta, gillade det garnet jättemycket,nu har jag oxå gjort ett inlägg,kram =)

Carola sa...

Tack, rara vännen. Jag är rätt nöjd med dessa nystan. Så for jag vet hur många meter det är får jag komma på nåt spännande att sticka :)

Profillänk på Facebook