måndag 28 april 2014

Long Time, no see ...

Ja, eftersom det var ungefär hundra år sedan jag uppdaterade sidan har nog de flesta glömt bort mig, men det gör inget. Jag kan nog få till lite svammel ändå.

Jag var på loppis häromdagen och hittade en del saker som var roliga och andra som var mindre roliga ...

Till de mindre roliga sakerna hör en mangel som inte verkar funka som den ska. Valsarna går "baklänges" och hur jag än vrider och petar på ratten/knappen till höger så går det inte att förändra. Nåja, det var ingen större ekonomisk förlust. 100 kr ... men jag ville ju ha en som fungerade. Jag har inte sovit i manglade lakan på säkert 30 år.

Bland de bra fynden jag har gjort var en söt liten ljuslykta som samtidigt var så ful att jag inte kunde låta bli att köpa den och ta med hem. Här ett nystan Fabel för att ge ett hum om skalan. Den är för liten för att ha som garnskål till 50 gramsnystan men funkar yppperligt som snackis och ljuslykta om inte annat :) Den är lite stött på ett par ställen och det är uppenbarligen ingen "fin" grej för jag ser inte röken av nån stämpel, men hittar jag fler får de nog också följa med hem :)Inga kommentarer:

Profillänk på Facebook