torsdag 29 december 2011

God Jul till mig.

Mellandagsrea för mig innebär inte kläder och sånt. Nä, jag spenderar slantarna på garn i stället - som vanligt. Den här gången blev det Amaretto - 5 nystan till mindre än halva priset. Det här är ett fantastiskt underbart garn meed 45% alpacka, 50% bomull och 5 % polyamid. Jag älskar ullblandningar med bomull i för de får fördelarna från både ull och bomull :)


Det rosa och det lila ska förmodligen bli en av Amies vackra sjalar:


Tyvärr är bilden inte så bra eftersom sjalen är avig ... men jag har sett den uppstickad och den är jättesnygg och garnet är helt fantastiskt.

fredag 23 december 2011

Lite försmak av julen kanske? Eller ....

Lite skumtomtar för att känna på julens sötma....


Och så lite garn för att göra dagen fullkomlig ... Regia Highland Tweed ...


God Jul! Till er ... och till mig också :D

torsdag 22 december 2011

Tittar på klassiska V och sorterar stickmönster

Mamma är här, och det är en trött, slö och lat eftermiddag.


Mamma tittar på V och jag slölyssnar på det medan jag sorterar stickmönster. Jag har mönster så jag kan gräva ner mig ... herregud :)

Det skulle egentligen inte förvåna mig om jag har garn så jag kan sticka upp det mesta i de här mönstren, men man hinner ju inte :D... Jag vill ju faktiskt göra nåt annat än sticka också. Sova t.ex. Spinna garn ... färga garn ... äta ... ja, ni förstår :D

onsdag 21 december 2011

Rowan ....

Jag stickar med Rowan Colourspun och det är en såååååån njutning så det är inte sant. Var in på Tant Thea i Helsingborg för ett par veckor sedan och stickar nu på en jättefin cowl i typ schackrutor räta och aviga .... Jättesnyggt och enkelt!

Profillänk på Facebook